Politică

Andrian Candu către Maia Sandu: În calitate de ce a venit Daul la Chișinău că sunt cheltuiți bani publici la Guvern?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul președinte al Parlamentului, deputatul din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu a venit cu o întrebare pentru prim-ministrul Maia Sandu. Acesta se întreabă, în calitate de ce a venit Daul la Chișinău? El fiind simplu președinte de partid și nu are o funcție la nivel de Uniunea Europeană, fiind doar președintele partidului PPE, sub custodia căruia se află și partidele din blocul ACUM.

Andrian Candu se întreabă de ce Joseph Daul a uitat de valorile europene promovate atât de tare la el acasă, în Franța și în UE per general, anume în a ataca presa. Dar în opinia lui Candu, a primit sau nu cadouri de la fostul prim-ministru Vlad Filat, este problema personală a președintelui PPE.

Întrebarea lui Candu către Maia Sandu, este în calitte de ce a venit acest oaspete în Republica Moldova și de ce este primit la Guvern, fiind organizate ședințe și conferințe de presă anume la Guvern, fiind cheltuiți bani publici.

„Dacă dl. Joseph Daul, vizitează Republica Moldova în calitatea sa de Președinte a Partidului Popular European, și astfel este o vizită de partid, atunci dna Maia Sandu trebuia sa-l primească la sediul partidului, la sediul PAS, și nu să folosească resursele administrative și banii contribuabililor.” constată Andrian Candu.

loading...

Comments are closed.