Politic

Andrian Candu despre manifestaţiile organizate de binomul PAS cu DA: Sunt acţiuni electorale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ultimele manifestaţii organizate de PLDM, PAS şi PPDA sunt nişte acţiuni electorale, consideră preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. Speakerul a mai declarat presei că acestea nu ar fi trebuit să umbrească Ziua Independenţei Republicii Moldova.

“Este democratic să te manifești, doar că atunci când se încearcă a destabiliza situația în timpul sărbătorii naționale a ţării, asta este ieșit un pic din comun”, susţine preşedintele Parlamentului.

“Ceea ce au încercat să arate azi dimineață 20-30 de oameni, fără să le pese de alte sute de mii de oameni, care poate văd Ziua Independenței altfel, este inacceptabil. Mă bucur că, în final, cei care astăzi au încercat să destabilizeze situația nu au reușit să o facă, iar autoritățile şi-au dus până la capăt activitatea”, a mai spus Andrian Candu.

Speakerul consider că acţiunile poliţiei au fost perfect legale.

”Am văzut că intervenția poliției a fost foarte corectă, nu au fost victime, nu au fost folosite echipamente speciale, gaze şi alte mijloace. Până la urmă, cei 20-30 de oameni care au încercat să-l sechestreze pe Ștefan cel Mare, abstract vorbind, au fost aduși în câmpul legii”, a conchis preşedintele Parlamentului.

loading...

Comments are closed.