Politic

Andrian Candu i-a urat însănătoșire grabnică lui Igor Dodon: „Indiferent de viziunile politice trebuie să rămânem oameni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Speakerul Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu a scrie pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere pentru președintele Igor Dodon după implicarea acestuia într-un grav accident rutier.

Președintele Legislativului afirmă că înafară de o competiție și rivalitate politică, calitățile umane trebuie să prevaleze. „Am discutat cu președintele Dodon ca să mă asigur că este bine după accidentul auto în care a fost implicat. Dincolo de competiția politică, indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit. Trecem printr-o criză de moralitate când lupta pentru putere este pusă mai sus decât compasiunea și omenia. Personal, am trecut printr-o tragedie în familie legată de un grav accident auto. Recuperarea a fost grea, dar posibilă datorită susținerii de care am avut parte”, a subliniat speakerul.

Andrian Candu a menționat că oricine nu ar suferi în accident, ceilalți trebuie să dea dovadă de respect. Președintele Parlamentului amintește că țările care s-au dezvoltat cel mai mult au fost împinse de emoții pozitive și încredere. La fel și în cazul țării noastre, dezvoltarea este posibilă prin toleranță și respect reciproc, fie vorba de Dodon, fie vorba de cei 7 cetățeni turci și familiile lor sau oricare alți oameni.

În finalul mesajului său, Andrian Candu i-a urat lui Igor Dodon recuperare cât mai grabnică, sănătate familiei și celorlalți implicați în accident.

Amintim că duminică, 9 septembrie, două mașini din cortegiul președintelui Igor Dodon au fost implicate astăzi într-un accident rutier care s-a produs pe traseul Strășeni – Călărași. Șeful statului se afla în vehiculul lovit lateral de un camion. Împreună cu el în mașină se afla mama sa și unul dintre cei trei fii.

loading...

Comments are closed.