Andrian Candu încrezut în succesul PDM la parlamentare:”Miza noastră este să obținem o majoritate în Legislativ”

candu vizita in sua, andrian candu adunarea generala onu, andrian candu traficul rutier, Andrian Candu, presedintele parlamentului, desemnarea ministrilor, semnarea decretului de desemnare

Eu sunt sigur că PD va lua cel puţin 20%, dar 20 la sută din 50 de locuri înseamnă 10 mandate. Miza PD-lui e foarte mare: să obţină majoritatea pe liste şi majoritatea pe circumscripţii”, a subliniat Andrian Candu joi, 22 februarie, la emisiunea „Important” de la TVC21, scrie adevărul.

Şeful Legislativului a precizat că scopul PDM „e să reuşim prin acţiunile pe care le întreprindem să convingem electoratul, să convingem cetăţeanul RM, că noi merităm să mai fim încă următorii patri ani la guvernare, pentru că uitaţi-vă ce am reuşit să facem şi ce vrem să facem în continuare”.

Referitor la eventualele coaliţii parlamentare, Candu a spus că PD exclude o alianţă cu PSRM, deoarece ar avea viziuni diferite.

Noi vedem RM alături de UE şi în UE într-o bună zi, ei nu văd RM în UE. Eu văd o apropiere mai mare cu vecinii noştri, cu România, cu Ucraina, ei blamează România şi Ucraina”, a explicat speakerul

El s-a arătat convins că formaţiunile conduse de către Maia Sandu şi Andrei Năstase vor face coaliţie cu PD şi că e nevoie de lăsat simpatiile şi antipatiile într-o parte în această situaţie, pe motiv că la anticipate ar putea câştiga socialiştii.

„Eu sunt sigur că, dacă lucrul ăsta se va întâmpla (PAS şi PPDA să refuze dialogul cu PDM), există scenariul în care socialiştii vor lua majoritatea (la anticipate)”, a notat Candu.

Total
0
Shares
Total
0
Share