Politic

Andrian Candu, într-o poză, alături de Nathaniel Rothschild. Reacția deputatului democrat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul democrat, Andrian Candu a venit cu primele declarații cu referire la fotografia, apărută în spațiul public, în care apare alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest. Potrivit democratului, a fost vorba de o întâlnire privată și „a fost făcută în interes de prietenie”. Declarațiile au fost făcute în aseară, la TVR Moldova.

„E mult mai mult decât un simplu afacerist. Îl cunosc de o perioadă mult mai mare. Am primit o invitație din partea lui și nu văd nicio problemă. Fotografia a fost făcută în acest an în luna noiembrie. Nu a fost nimic legat de politică, interesele R. Moldova. A fost un interes de prietenie în baza relației pe care noi o avem. A fost o vizită pur privată”, a declarat Candu.

Amintim că deputații Partidului Democrat din Moldova Sergiu Sîrbu și Andrian Candu au apărut într-o fotografie alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest, compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

Citește și: Va candida sau nu în alegeri prezidențiale. Răspunsul lui Igor Dodon

loading...

Comments are closed.