Actual

Angajații HiSky au fost instruiți de SIS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova asigură, prin intermediul subunităților sale specializate măsuri active de dezvoltare și consolidare a parteneriatului în domeniul securității aeronautice.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astfel, formatorii din cadrul Centrului Antiterorist și Institutului Național de Informații și Securitate „Bogdan, Întemeietorul Moldovei” au desfășurat un curs de instruire teoretico-practică pentru circa 20 de angajați din cadrul personalul navigant al companiei aeriene HiSky.

Membrii echipajelor și însoțitorii de bord ai companiei au fost familiarizați cu procedeele de reacție și gestionare a eventualelor acte de intervenție ilicită la bordul aeronavei și cu elementele de securitate pe care trebuie să le ia în considerare în cadrul activității, precum și cu aspectele psihologice și de autoapărare în situații de criză.

Instruirea s-a finalizat prin simulări practice ale diverselor situații de criză, reacțiile și atitudinile pe care trebuie să le aibă personalul navigant vizavi de acestea.

Dezvoltarea unui dialog cu societatea, educația de securitate antiteroristă în sectorul public și privat rămâne una din prioritățile Centrului Antiterorist al SIS.

loading...

Comments are closed.