Angajații MAI și personalul medical vor avea prioritate în magazinele Kaufland

Începând de astăzi, personalul medical, angajații Ministerului Afacerilor Interne și cei ai Ministerului Apărării vor avea acces prioritar în magazinele Kaufland.

Aceste măsuri prioritare sunt parte a inițiativei Kaufland, prin care se dorește sprijinirea în eforturile extraordinare pe care le depun aceste cadre în această perioadă.

“Ținem să menționăm, că timpul medicilor este foarte prețios în aceste zile și ei au nevoie de susținerea noastră, a tuturor. Accesul prioritar este disponibil pentru tot personalul medical: medici, asistenți medicali, infirmiere, paramedici, personalul medical de pe ambulanțe și personalul auxiliar.”, afirmă reprezentanții Kaufland.

Accesul pentru personalul medical, angajații MAI și cei ai Ministerului Apărării se face pe baza legitimației de serviciu, în ambele magazine Kaufland.

Cu această ocazie, compania Kaufland își îndeamnă clienții să fie responsabili și să susțină personalul medical pe care îl întâlnesc la cumpărături. Să îi sprijine prin atitudinea respectuoasă, în lupta pe care aceștia o duc în fiecare zi, pentru ca fiecare dintre noi să fie bine și să fie sănătos. Exprimați-vă grija și respectul, oferindu-le prioritate la cumpărături.

Citește și: Armata Națională donează 700 000 de lei pentru lupta cu COVID-19

Total
0
Shares
Total
0
Share