Alte știri

Angajații școlilor și liceelor, precum și elevii din clasele gimnaziale și liceale vor fi obligați să poarte măști de protecție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații școlilor și liceelor, precum și elevii din clasele gimnaziale și liceale vor fi obligați să poarte măști de protecție, iar în clase și grupe vor fi asigurate condiții corespunzătoare pentru dezinfecția mâinilor. Decizia a fost luată de Comisia Națională pentru Sănătate Publică, transmite IPN.

Membrii CNESP au mai decis că organizarea festivităților cu prilejul sărbătorilor de iarnă în centrele de excelență, colegii, școli profesionale și universități vor fi interzise. Totodată, în perioada 14-24 decembrie, activitățile extrașcolare vor fi suspendate în incinta instituțiilor de învățământ și se vor putea desfășura doar online.

Tot în contextul agravării situației epidemiologice din țară, Comisia a hotărât ca în perioada 21-24 decembrie, în toate instituțiile de învățământ din ciclul primar, gimnazial și liceal, orele să se desfășoare la distanță. De asemenea, toate activitățile educaționale cu prilejul sărbătorilor de iarnă în școli și grădinițe vor fi organizate cu respectarea strictă a distanței sociale și cu prezența doar a profesorilor sau educatorilor din clasa sau grupa respectivă.

loading...

Comments are closed.