Angela Merkel zboară la Moscova! Vrea să discute cu Putin despre criza din Iran

Merkel, Putin, Angela MERKEL merge la Moscova, Merkel discuta cu Putin criza din Iran, Iran, razboiul din Iran, Orientul mijlociu, SUA iran, general din iran omorat, Bagdad, Irak, steagul roșu moscee, Trump

Cancelarul german, Angela Merkel, se va deplasa sâmbătă, 11 ianuarie, în Rusia, unde va discuta criza din Orientul Mijlociu cu preşedintele rus, Vladimir Putin, a anunţat luni serviciul de presă al liderului de la Moscova, citat de Reuters.

Kremlinul a mai precizat că vizita Angelei Merkel are loc la invitaţia lui Vladimir Putin. Cei doi lideri intenţionează, de asemenea, să discute situaţia din Siria, Libia şi Ucraina, transmite Agerpres.

Moartea generalului Soleimani, pe care Iranul a promis să o răzbune, a şocat Republica Islamică şi suscită temeri de un nou război în Orientul Mijlociu.

Parlamentul irakian a votat duminică o rezoluţie prin care cere guvernului de la Bagdad să pună capăt prezenţei trupelor străine în Irak, iar Hossein Dehghan, consilierul liderului suprem iranian, a transmis că Teheranul va răspunde atacului american.

Citește și: SUA, amenințată de noul lider militar din Iran: ”Singura compensaţie pentru noi ar fi îndepărtarea Americii din regiune”

 

Total
0
Shares
Total
0
Share