Ani grei de închisoare pentru vânzare de droguri: Un grup criminal organizat a fost rejudecat la cererea PCCOCS

Un grup criminal organizat, reținut pentru păstrarea și vânzarea heroinei a fost rejudecat și condamnat la pedepse mai aspre, la cererea PCCOCS și Procuaturii de circumscripție Chișinău. 

Inculpații sunt doi bărbați și o femeie, originari din Chișinău. Aceștia, pe parcursul a două luni ale anului 2015, au desfășurat activitate criminală de păstrare a drogurilor în scop de înstrăinare, dar și le-au distribuit, în raza municipiului Chișinău.

Astfel, dacă în 2017 judecătorii i-au condamnat doar la pedepse cu amendă și cu suspendare condiționată a pedepsei, acum un bărbat și o femeie – ambii cu vârsta de 40 de ani, au fost condamnați la a câte 8 ani de închisoare și au fost lipsiți de dreptul de a practica activitate farmaceutică pentru o perioadă de 3 ani, după executarea pedepsei.

În cazul celui de-al treilea membru al grupului criminal organizat – un bărbat cu vârsta de 49 de ani – acesta a fost condamnat la 9 ani închisoare, cu privarea dreptului de a practica activitate farmaceutică timp de 4 ani. Pentru toți trei, la 4 februarie curent, judecătorii Curții de Apel Chișinău au dispus executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Citește și: Accident pe o șosea din capitală: Două automobile s-au tamponat violent

Total
0
Shares
Total
0
Share