ANOFM va organiza în Ialoveni un Târg al locurilor de muncă și meșteșugărit

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza mâine Târgul locurilor de muncă și meșteșugărit în localitatea Ialoveni. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 – 14:00.

Potrivit ANOFM, la târg vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate care vor prezenta oferte pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanele angajate, dar care doresc să-şi schimbe domeniul de activitate, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie sau meserie. Totodată, la târg, vor fi expuse spre vânzare produse artizanale create de băștinași, dar și de refugiați.

Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pot obține informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale ale ANOFM: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri, etc.

De asemenea, la eveniment vor fi organizate sesiuni de dialog cu antreprenorii locali privind crearea unei afaceri în Republica Moldova.

Târgul este organizată în cadrul proiectului „Creșterea Rezilienței prin Angajare și Coeziune Socială”, implementat de Helvetas în parteneriat cu HEKS/EPER Moldova, cu sprijinul Elveției.

Total
0
Shares
Total
0
Share