Actualitate

ANSA întreprinde vizite de lucru în școli pentru a stabili nivelul de pregătire a blocurilor alimentare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea ANSA întreprinde vizite de lucru la instituțiile de învățământ general pentru a stabili nivelul de pregătire a blocurilor alimentare pentru anul de învățământ 2021-2022.

Directorul general adjunct, Oleg Lișcenco înmpreună cu șeful Direcției unități de comerț, alimentație publică și protecția consumatorilor, Sergiu Sîrghi, și șeful interimar Direcției Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor mun. Chișinău, Maxim Sîrbu au efectuat vizite de contr la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Liceul Teoretic „Petru Rareș” din orașul Chișinău.

În cadrul vizitelor a avut loc întâlnirea cu administratorul blocului alimentar din cadrul instituției de învățământ, unde au fost abordate probleme actuale apărute în procesul pregătirii blocului alimentar și căile de soluționare a acestor probleme. Au fost puse în discuție și aspectele ce țin de achiziționarea, furnizarea produselor alimentare, întocmirea și coordonarea meniurilor de repartiție etc.

”Este necesar să fie o conlucrare constructive între administratorii blocurilor alimentare din instituțiile de învățământ și specialiștii subdiviziunilor teritoriale ANSA pentru a asigura securitate alimentara și fără periclitarea sănătății elevilor”, a spus Oleg Lișcenco, Directorul general adjunct ANSA.

loading...

Comments are closed.