Antony Blinken a aterizat pe Aeroportul Chișinău

Avionul secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii (SUA), Antony Blinken, a aterizat la Chișinău. Este vorba de un Boeing C-32A, potrivit flightradar24.com. Acesta vine din Irlanda, mai exact decolând de pe Aeroportul Shannon, scrie Realitatea.md

Aceasta este a doua vizită a lui Antony Blinken în Republica Moldova, după cea din martie 2022.

În context, Primăria Municipiului Chișinău a anunțat că va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Totodată, Poliția solicită cetățenilor ca în această perioadă: să nu parcheze mașinile în perimetrul străzilor menționate; să aleagă pentru deplasare străzile adiacente; în timpul deplasării să NU blocheze intersecțiile; să manifeste înțelegere și respect reciproc; să respecte regulile de circulație şi cerințele polițiștilor.

Autoritatea Aronautică Civilă a Republicii Moldova a anunțat că miercuri, 29 mai curent, spațiul aerian național va fi temporar restricționat. Cursele aeriene normale vor zbura, cu excepția avioanelor de mici dimensiuni și a dronelor, au precizat responsabilii.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share