Anunțul și apelul lui Ilan Șor, după publicarea hotărârii motivate a CC: ”A venit momentul adevărului!”

Liderul politic Ilan Șor a făcut o declarație vehementă împotriva Curții Constituționale, pe care o acuză că este acaparată și uzurpată de actuala guvernare și de Maia Sandu. Declarația vine în urma deciziei motivată a Curții Constituționale prin care Partidul „ȘOR” a fost declarat neconstituțional.

Potrivit deciziei, un alt partid cu aceeași denumire nu poate exista. În ciuda acestui fapt, Ilan Șor anunță că echipa Partidului „ȘOR” se pregătește intens pentru viitoarele alegeri locale, prezidențiale și parlamentare, având ca scop obținerea unei victorii totale și fără compromisuri.

Ilan Șor afirmă că Partidul „ȘOR” este singurul capabil să ridice Moldova din genunchi și să asigure o viață de calitate și demnă pentru fiecare cetățean. În apelul său, el îi invită pe toți cei interesați de soarta țării să se alăture echipei lor, promițând să lupte pentru o Moldovă prosperă și independentă, fără să fie subordonată intereselor Vestului sau Estului.

Șor consideră că a venit momentul ca cetățenii să aibă ultimul cuvânt și să decidă dacă doresc să rămână supuși sau să contribuie personal la construirea unei țări înfloritoare și autonome, care să își rezolve problemele fără a primi indicații din afară.

”Curtea Constituțională, instituție acaparată și uzurpată de actuala guvernare ieftină și putredă, dar și de către Maia Sandu, a publicat decizia motivată prin care Partidul „ȘOR” a fost declarat neconstituțional.

Potrivit acesteia, un alt partid, cu aceeași denumire – „ȘOR”, nu poate exista. Maia Sandu, Dorin Recean și alții fac pe ei în pantaloni când aud acest nume, deoarece înțeleg ce se va întâmpla după ce Partidul „ȘOR”, inevitabil, va veni la putere.

Așadar, anunț că întreaga echipă a Partidului „ȘOR” se află în plin proces de pregătire pentru viitoarele alegeri locale, prezidențiale și parlamentare. Noi avem un singur scop – să obținem o victorie totală și fără compromis. Nu contează sub ce denumire juridică vom participa la alegeri, ci contează victoria.

Partidul „ȘOR”, împreună cu mine, suntem singurii care putem ridica Moldova din genunchi, asigura o viață de calitate și demnă pentru fiecare cetățean. Noi pledăm pentru neutralitate strictă în toate. Nu avem aliați pe arena politică. Singurul aliat și stăpân este poporul Republicii Moldova. Nu vom face compromisuri în defavoarea intereselor cetățenilor.

Le propun tuturor celor care nu sunt indiferenți de soarta țării să se alăture echipei noastre. Noi suntem armata în care sute de mii de oameni luptă și vor lupta pentru victorie, pentru a ridica Moldova din genunchi și a o transforma într-o țară prosperă. Nu avem de gând să ne umilim nici în fața Vestului, nici a Estului.

A venit momentul adevărului, când cetățenii au ultimul cuvânt. Vreți să fim în continuare slugi, cerșetori care cer, în genunchi, ajutor Occidentului sau vreți să construim, cu propriile mâini, o țară înfloritoare și bogată, să nu ne mai umilim, să nu ni se mai dicteze cum să trăim, la ce oră să ne culcăm și să ne trezim, ci să ne rezolvăm singuri problemele?”, a declarat Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share