Politică

Apelul lui Igor Dodon de sărbătorile Pascale: „Vreau să vă rog să aveți doar gânduri bune în aceste zile”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare și cu un îndemn către cetățenii Republicii Moldova, cu ocazia sărbătorilor de Paști, transmite Telegraph.md

Pe lângă urările de bine și sănătate, Igor Dodon a venit cu un apel către toți moldovenii, de a-și vizita în aceste zile de sărbătoare, părinții și rudele apropiate, urmând exemplul său, personal, care va petrece Paștele, la Sadova, acasă la mama sa, împreună cu toată familia.

Vedeți mai jos mesajul integral al lui Igor Dodon:

„Dragi prieteni, suntem cu câteva zile înainte de sfintele Sărbători de Paști. Eu vreau să vă îndemn pe toți să mergeți la părinți acasă, care-i de la țară, care-i de la oraș, iată cum am venit eu la mama mea acasă.

Eu cred că mai mare bucurie și mai mare plăcere și surpriză plăcută pentru părinți nu poate fi. Cei care sunt în viață, cei care nu-s să-i pomeniți, în următoarele zile.

Străduiți-vă să fiți alături de oamenii dragi. Străduiți-vă să le aduceți ceva bucurie, pentru că greutăți și vorbe rele, și tot felul de provocări, noi avem în fiecare zi.

Eu vreau pe toți să vă felicit cu sărbătorile care se apropie. Eu cred că sunt unele dintre cele mai frumoase și luminoase – sărbătorile de Paști. Vreau să vă doresc tuturor sănătate, alături de cei dragi.

Vreau să vă rog să aveți doar gânduri bune în aceste zile și eu sunt ferm convins că cu Doamne Ajută vom trece peste toate provocările, peste toate greutățile care apar în calea noastră.

Sănătate tuturor, aveți grijă de cei apropiați și obligatoriu sunați-i sau mai bine mergeți la părinți, ca să întâmpinați alături aceste sărbători frumoase. Eu voi fi la țară.

Sănătate și succese!” și-a încheiat liderul socialist, emisiunea sa săptămânală „Igor Dodon răspunde”

Citește și: Deputat: SIS continuă să fileze politicienii de opoziție, la indicația puterii

loading...

Comments are closed.