Lifestyle

Apple a anunțat când va avea loc lansarea iPhone 12

Pinterest LinkedIn Tumblr

Așteptarea a luat sfârșit. După luni de zvonuri și speculații, Apple a anunțat în mod oficial evenimentul pentru lansarea seriei de smartphone-uri iPhone 12. Spre diferență de alte evenimente ale companiei, acesta nu are un nume tematic și nici un motto care ne-ar putea oferi indicii despre ceea ce compania va prezenta. CE am primit însă este un logo Apple ciudat, concentrat pe culoarea albastră, ceea ce poate sugera că vom avea parte de un iPhone în această culoare, dacă nu și alte produse.

Când va avea loc lansarea iPhone 12

Evenimentul pentru lansarea iPhone 12 va avea loc pe data de 15 septembrie, adică peste fix o săptămână, începând cu ora 20:00 a României, exclusiv online. Față de anii trecuți, iPhone-urile noi întârzie cam cu 7 zile. Tradițional, Apple programa acest eveniment în cea de-a doua zi de marți a lunii septembrie, care ar fi fost astăzi, 8 septembrie. Motivele sunt însă multiple, conform informațiilor care au ieșit la iveală în ultimele câteva săptămâni.

În primul rând, pandemia de COVID-19 a dat peste cap o parte dintre planurile Apple. Operațiunile companiei funcționează într-o manieră foarte precisă atunci când vine vorba despre operațiuni de logistică, iar în fabricile sale pot apărea întârzieri mari dacă transporturile de componente sunt decalate. Apoi, în cazul iPhone 12 se pare că există și alte câteva probleme la furnizori, care nu reușesc să onoreze comenzile de componente la timp la volumul necesar producției Apple.

Din acest motiv, sunt așteptate două lansări pe piață în cadrul acestei serii. Primele două modele care ar putea ajunge în magazine ar fi variantele cu ecrane de 6,1”. Acestea ar fi un iPhone 12 Max și un iPhone 12 Pro, diferențele între ele fiind la capitolul memorie RAM, camere foto și materiale de construcție. De altfel, modelul iPhone 12 Max este așteptat cu un ecran mai puțin performant. Variantele iPhone 12 și iPhone 12 Pro Max ar putea fi lansate câteva săptămâni mai târziu, cândva în luna octombrie.

Citește și: Unele populaţii de animale au scăzut cu peste două treimi în 50 de ani din cauza activității umane. Director WWF: Ne distrugem lumea – locul pe care îl numim „acasă”

loading...

Comments are closed.