ARBI anunță sechestrarea a mai multor bunuril de peste 2,3 de milioane de lei. Printre acestea se numără și 29 terenuri agricole

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA anunță aplicarea sechestrelor pe 43 de bunuri în valoare de 2 325 501 de lei, în cadrul delegaților dispuse de Serviciul Vamal și Direcția Generală Teritorială Sud a CNA.

Conform notei informative emise de ARBI, printre acestea se numără 2 mijloace de transport, 5 construcții locative și una nelocativă, 29 de terenuri agricole și 6 pentru construcții, indisponibilizate într-un caz de contrabandă și corupere pasivă.

„ARBI a întocmit 5 avize consultative privind evaluarea a 13 bunuri imobile (3 terenuri pentru construcții, 3 terenuri agricole, 3 case de locuit individuale, 3 construcții accesorii, 1 construcție subterană) și 1 bun mobil (1 autoturism), a realizat 1 profil financiar în privința a 9 persoane cu scopul stabilirii diferenței dintre venituri și cheltuieli”, se arată în nota informativă.

Potrivit responsabililor, la începutul perioadei de raport, ARBI a avut în procedură 86 delegații pe 58 cauze penale în privința a 124 subiecți.

„Pe parcursul săptămânii au fost recepționate 2 delegații pe o cauză penală în privința a 2 subiecți, au fost realizate 2 delegații pe 2 cauze penale, în privința a 2 persoane și au fost expediate 72 de demersuri către furnizori de informații și date relevante”, mai precizează autoritățile.

Total
0
Shares
Total
0
Share