ARBOM: Cunoști limba bulgară? Câștigă o excursie în Bulgaria!

O veste minunată pentru elevii absolvenții claselor a IX-a și a XII-a, precum și pentru elevii claselor a X-a și a XI-a, dar și pentru studenții colegiilor și universităților din Moldova, care cunosc limba bulgară. Asociația pentru Dezvoltarea Comunității Bulgare din Moldova anunță de selectare a opt persoane care vor merge în excursie în Bulgaria. Concursul ”Моят роден български край!” (Ținutul meu natal bulgăresc!) se desfășoară pe pagina ARBOM de pe Facebook.

Pentru a participa la concurs, trebuie să realizați un videoclip de până la 2 minute, în limba bulgară, despre satul sau orașul dumneavoastră natal din Moldova, care să reflecte tradițiile, obiceiurile și cultura bulgară – tot de ce locuitorii săi – etnici bulgari – sunt mândri. Videoclipul trebuie să fie postat în comentariile la concurs până la 21 iulie. O comisie specială va selecta filmulețele celor mai talentați 8 tineri, care vor merge într-o călătorie în Bulgaria începând cu 31 iulie.

La petrecerea absolvenților de la Taraclia au fost deja selectați șapte candidați. Excursia este organizată de ARBOM cu sprijinul partenerului său bulgar Nikola Rahnev.

Detalii despre concurs și excursie puteți afla din Regulament

Total
0
Shares
Total
0
Share