Alte știri

Are 25 de ani, este studentă la facultate și s-a logodit cu fostul său profesor de 71 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără în vârstă de 25 de ani s-a logodit cu un fost profesor. Tânăra a scris pe platforma de socializare Facebook că relația ei cu fostul profesor de 71 de ani este acum „oficială”.

Studenta care tocmai și-a terminat masteratul la Universitatea Oxford, susține că relația ei cu fostul profesor a început în urmă cu șase luni. El era președintele departamentului de engleză al Universității Princeton, când ea i-a fost studentă, în urmă cu cinci ani.
 
„M-a cucerit cu inteligența, sensibilitatea și pasiunea lui. Cursurile lui mi-au schimbat pentru totdeauna modul de gândire. Până când am absolvit, el mi-a devenit un mentor drag și devotat”, a scris tânăra de 25 de ani pe internet.
 
„Curând, am înțeles că simt ceva special pentru el. La sfârșitul celor doi ani de studiu la Oxford, după ce m-am gândit mult și după ce am fost încurajată de minunații mei prieteni, am decis să îmi încerc norocul”, a adăugat ea, alături de o fotografie cu inelul ei cu diamant.
 
Prima lor întâlnire a avut loc la Muzeul Metropolitan din Manhattan, în septembrie, după ce tânăra și-a făcut curaj să îl invite pe fostul ei profesor la o întâlnire. „Până la urmă, ne-a devenit imposibil să negăm că ne simțim făcuți unul pentru altul. Acum nu ne dorim altă viață decât cea pe care ne-o facem împreună”, a mai scris tânăra.
 
Profesorul a fost căsătorit anterior cu o femeie în vârstă de 63. Cei doi au împreună doi fii. Universitatea a transmis că nu este potrivit să comenteze relații personale ce au loc în afara instituției.
loading...

Comments are closed.