Alte știri

Argumentele unui blogger: Agora.md a ajuns coadă de câine!

Pinterest LinkedIn Tumblr

#ACUM revenim la presa ”liberă” și ”echidistantă” din Moldova care se excită la informațiile aparute despre Maia Sandu. Așa a fost și în cazul știrilor apărute despre Maia Sandu și despre faptul că dumneaei va candida peste hotare.

”Nu poate ”icoana virgină a democrației” din Moldova să tragă așa o țeapă diasporei”, și-au zis unii mâncători de bani de la Banca de Economii, cum sunt cei de la agora.md, care pretind că dețin adevărul absolut despre totul și toate. Așa că s-au lansat în atacuri la adresa presei care a difuzat informația despre Sandu. Așa a apărut ”știrea” cu titlul ”Cum a ajuns presa care favorizează puterea să o ”trimită” pe Maia Sandu să candideze peste hotare.”

Șacalii de gardă ai PAS de la agora.md au venit și cu un citat de la partidul iubit, care i-a făcut să atace presa cu alte viziuni. „Tot ce apare în aceste zile din alte surse decât cele oficiale este manipulare. Pregătirea listelor este în proces de finalizare. În momentul în care vom avea listele finale, le vom prezenta publicului”, a declarat pentru agora.md purtătoarea de cuvânt PAS, Cristina Bujor.

agora.md, agora, jurnalisti de la agora, site de stiri, portalul de stiri agora, Tudor Darie

Astăzi, reprezentanții turmei #ACUM și-au prezentat candidații pe circumscripții, iar Maia Sandu va candida anume pe circumscripția din diasporă, anume acolo unde menționa și cei atacați de către Agora.

Însă ipocrezia celor de la Agora nu se termină aici, iar astăzi ei deja dau o știre ce confirmă ceea ce infirmau anterior și anume faptul că Maia Sandu va fi candidatul celor de la #ACUM pe diasporă.

Astăzi, reprezentanții turmei #ACUM și-au prezentat candidații pe circumscripții, iar Maia Sandu va candida anume pe circumscripția din diasporă, anume acolo unde menționa și cei atacați de către Agora. Însă ipocrezia celor de la Agora nu se termină aici, iar astăzi ei deja dau o știre ce confirmă ceea ce infirmau anterior și anume faptul că Maia Sandu va fi candidatul celor de la #ACUM pe diasporă. Maia Sandu, candidatul blocului ACUM pentru diaspora, diaspora din Europa, circumscriptia europa de vest, PAS, Tudor Darie,

Este interesant și faptul că Maia Sandu mereu declară că Mass Media este unii din pilonii democrației într-o țară, lucru care l-a spus chiar și azi în timpul conferinței de presă, dar de aici presa de buzunar ce o promovează nu doar că dezinfomrează societatea dar îi atacă și pe cei care informează masele.

Credeți că șacalii hrăniți din banii BEM și-au cerut scuze de la jurnaliștii stropiți de ei cu noroi? Nu! Ipocriții de la agora.md au venit astăzi cu o știre cu un titlu genial! ”CONFIRMAT: Maia Sandu candidează în diaspora”. Adică Agora confirmă ceea despre ce afirma că sunt minciuni și manipulări. Este tot ce trebuie să știți despre ”corectitudinea și profesionalismul la comandă” al celor care slujesc binomul PAScu DA.

autor: Chirilov Anatolie

chirilovanatolie.com

loading...

Comments are closed.