Arhivă video: Igor Dodon și concubinul Nataliei Morari prezenți la nunta lui Ilan Șor

Ilan Șor, Shor, Igor Dodon, PSRM, Veaceslav Platon, nunta lui Șor, furtul miliardului, raportul Kroll, Alexandr Slusari, Kroll 2, Zinaida Greceanii

Chiar dacă astăzi vor să dea impresia că sunt pe baricade diferite și sunt dușmani politici, cu numai câțiva ani în urmă, președintele socialiștilor, Igor Dodon, dar și concubinul Nataliei Morari, Chiril Lucinschi, îl onorau cu prezența pe Ilan Șor la nunta sa cu cântăreața Jasmin.

De la nunta lui Șor nu a lipsit atunci nici omul de afaceri, Veaceslav Platon, care în prezent se află după gratii. Mai multe investigații jurnalistice au scos la iveală că anume Platon a fost autorul Laundromatului rusesc, dar și a furtului miliardului din sistemul bancar moldovenesc. După publicarea raportului Kroll 2, chiar dacă informație prețioasă a fost hașurată de președintele comisiei de anchetă, Alexandr Slusari, mai mulți experți și jurnaliști au declarat că furtul miliardului a fost coordonat direct de la Moscova.

Mai mult, în raportul Kroll 2 figurează pe lângă Ilan Șor și cumetrul lui Igor Dodon, dar și tatăl lui Chiril Lucinschi. În raportul Kroll 1 figurau mai multe firme off-shore ce aparțin Zinaidei Greceanîi. Aceste firme au dispărut însă în raportul Kroll 2, fapt care a ridicat mai multe semne de întrebare. Mai mulți comentatori politici fiind de părerea că Slusari intenționat a hașurat zeci de nume din Kroll 2, pentru a o proteja pe Greceanîi precum și alți oameni și firme off-shore care au conexiuni cu actuala guvernare ACUM-PSRM.

Până în prezent Lucinschi și Igor Dodon nu au dezvăluit câți bani au pus la nunta lui Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share