Alte știri

Artist din Rusia: Aș vrea să o sărut pasional pe Pugaciova! Reacţia artistei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se cunosc de mai bine de 40 de ani, iar când abia apucaseră să devină amici, între ei izbucnise flacăra pasiunii, care a dat naștere unei scurte idile. Este vorba despre Aleksandr Buinov, care are o frumoasă relație de prietenie cu Alla Pugaciova. Chiar dacă ambii au format familii, recent artistul a dezvăluit că are un vis mai vechi – să o sărute pasional și lung pe Alla Pugaciova.

Cei doi au făcut cunoștință pentru prima oară, în 1974, iar de atunci sunt practic de nedespărțit. Mai mult decât atât, Alla Pugaciova recunoscuse în cadrul unui interviu că la un moment dat, a avut o relație mai înflăcărată cu Aleksandr, care s-a încheiat rapid. Totuși au rămas foarte buni prieteni, însă artistul încă mai visează să o sărute pasional pe Alla Pugaciova.

„Aș vrea să o sărut pasional și lung! Ea este o femeie fatală, a rămas la fel de fermecătoare ca altădată. Am lucrat foarte mulți ani împreună și cine știe, poate am fi format și o familie, dacă ea nu s-ar fi aventurat în această lume provocatoare a showbizului”, a recunoscut Aleksandr Buinov.

La rândul său, Alla Pugaciova s-a simțit flatată de cuvintele spuse de vechiul său prieten, și s-a amuzat pe seama sărutului pasional.

loading...

Comments are closed.