Alte știri

Astăzi este marcată Ziua Agricultorului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tradițional, la sfârșitul lunii noiembrie, este marcată Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare. Chiar dacă a fost un an greu, în care o bună parte din afaceri au înregistrat pierderi importante, fermierii din țară nu-și pierd optimismul și speră că noul sezon va fi mai bun, iar speranța acestora ne încurajează și pe noi să credem într-un viitor mai bun.

Activitatea fermierilor autohtoni este de o importanță crucială. Datorită acestora, Republica Moldova a ajuns a fi cunoscută peste hotarele țării drept un producător important de fructe, struguri sau cereale de calitate. Micii fermieri, în pofida problemelor pe care le întâlnesc, asigură piața internă cu cantități importante de produse autohtone.

În ultimii ani, datorită perseverenței producătorilor care activează în industria prelucrătoare, pe piața locală, dar și în supermarketurile de peste hotare, au apărut mai multe produse finite „Fabricate în Moldova”.

„An de an dați dovadă de curaj, multă putere și responsabilitate în munca pe care o faceți zi de zi, contribuind esențial la dezvoltarea unei verigi importante a economiei țării. Reușiți să asigurați cu locuri de muncă o bună parte a populației din mediul rural, oferindu-le oportunitatea de a rămâne Acasă. Vă dorim un sezon agricol mai bun, în care să reușiți să atingeți scopurile stabilite și mult succes în tot ceea ce faceți”, cu respect redacția Agrobiznes.

Accident grav în sectorul Râșcani. Un tânăr a decedat după ce a fost spulberat de un automobil

loading...

Comments are closed.