Astăzi este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în CEU nr.38, mun.Hîncești

Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi, 13 februarie este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția electoral uninominală nr.38, municipiul Hîncești.

Astfel, până la ora 17.00, organele electorale, CEC și consiliile electorale al circumscripție electoral uninominale (CECEU), vor recepționa documentele pentru înregistrarea candidaţilor la funcția de deputat în circumscripția electoral uninominale.

În cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare în această zi, la ora 18.00, organul electoral se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere a potențialilor candidați în buletinul de vot.

Până astăzi, în CEU nr.38 au fost înregistrați 7 concurenți electorali. Pentru mai multe informații și detalii accesați pagina oficială la rubrica Candidați înregistrați.

Citește și: Răspunsul lui Filat la întrebarea lui Sandu: ”Unde-s banii?”

Total
0
Shares
Total
0
Share