Astăzi se împlinesc 15 ani de la fondarea rețelei de socializare Facebook! Cum a început totul

Astăzi se împlinesc 15 ani de la fondarea rețelei de socializare Facebook, mark zuckerberg, comunicare online, facebook moldova, instagram, putin ok.ru rusia retele sociale, promovare online 

Cea mai populară reţea de socializare împlineşte astăzi 15 ani de la fondare. Totodată Facebook a devenit unul din cele mai accesate site-uri din întreaga lume. Printre utilizatorii activi se numără şi moldovenii, care stau în faţa calculatorilor ore în şir, iau unii chiar zi şi noapte. Ei nu ezită să posteze toate evenimentele din viaţă şi gândurile care îi macină.

Pentru unii, Facebook a devenit o şansă pentru a-şi găsi pereche potrivită. Pentru alţii, însă reţeaua de socializare a devenit o unealtă pentru promovarea afacerilor. Chiar şi politicienii au devenit activi pe facebook pentru a-şi face imagine bună.
 
Pentru o bună parte dintre utilizatorii, Facebook-ul s-a transformat într-un jurnal personal. Cei mai activi pe Facebook sunt tinerii. Dar şi cei cu ani în spate nu ezită să navigeze pe internet. “La mine fiica e peste hotare şi noi comunicăm prin intermediul Facebookului. Aflu noutăţi. Câteodată ceea ce nu îi spune mamei, ea postează pe facebook”, spune o moldoveancă.
 Ce se întâmplă cu Facebook-ul în Moldova, Foarte mulți utilizatorii nu se mai pot loga, mark zuckerberg, retele de socializare, social media, 
Totuși unii oameni nu văd cu ochi buni acest site de socializare, din motiv că ar rupe persoanele de realitatea înconjurătoare. “Chiar creează dependenţă. Stau în autobuz, în loc să stai să duscuţi cu persoanele de alături, tu stai pe facebook”, spune un bărbat.
 
Facebook a fost fondat pe 4 februarie 2004 de către studentul american Mark Zuckerberg, care ulterior a devenit miliardar în dolari. Iniţial a fost creat ca reţea de socializare doar pentru studenţii unei universităţi, după care s-a extins în toată lumea. În prezent, pe Facebook sunt înregistraţi aproximativ 2,39 miliarde de utilizatori activi.
Total
0
Shares
Total
0
Share