Astăzi, se încheie anul școlar în Moldova. Mesajul ministrului Educației, de ultimul sunet

 

În toate școlile din Republica Moldova va răsuna marți, 30 mai, ultimul sunet. Cu această ocazie, ministrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală a transmis un mesaj către elevi, profesori și părinți, scrie TV8.md

„Dragi elevi, anul școlar a luat sfârșit și cu această ocazie vă felicit pentru toate cunoștințele și realizările, pe care le-ați obținut împreună cu colegii și profesorii voștri.

Sunt convins că tot ce ați învățat în acest an înseamnă mult pentru formarea voastră umană, intelectuală și vă motivează să deveniți cetățeni responsabili ai Republicii Moldova, cu respect față de sine și de ceilalți, în consonanță cu valorile general umane.

În mod special, vreau să mă adresez absolvenților de la ciclurile gimnazial și liceal, cărora le urez succes la examene, încredere în forțele proprii și determinare în atingerea scopurilor propuse, precum și în dezvoltarea propriului potențial.

Stimați părinți, vă mulțumesc că participați alături de școală în procesul de instruire al copiilor, prin susținerea lor zilnică. Vă urez să vă bucurați și în continuare de reușita lor. Vă mulțumesc, de asemenea, și pentru faptul că ați susținut inițiativele și campaniile lansate de Ministerul Educației și Cercetării în scopul îmbunătățirii educației și dezvoltării armonioase a copiilor.

Cadrelor didactice și manageriale le mulțumesc pentru munca asiduă și dedicarea față de școală, pentru devotamentul și atașamentul demonstrate pe durata întregului an academic. Acest an a fost plin de realizări și rezultate deosebite și datorită dumneavoastră, stimați colegi.

Vă doresc tuturor să aveți o vacanță bogată în evenimente frumoase, interesante și memorabile, să reușiți să vă odihniți, să petreceți mai mult timp în aer liber, să acumulați suficientă energie pentru următorul an de studii. Mult succes și vacanță frumoasă!”, este mesajul ministrului Educației și Cercetării.

Anul școlar în acest an se încheie la 30 mai. La această dată vor avea loc toate evenimentele care au loc cu ocazia sfârșitului an de studii. Decizia a fost luată în legătură cu organizarea Summitului Comunității Politice Europene din 1 iunie și vizează școlile de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share