Atentat în Tel-Aviv: Circa șase persoane rănite după ce o maşină a intrat în plin într-o mulţime

 

Cel puţin şase persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în plin într-o mulţime de oameni într-o zonă din nordul oraşului Tel Aviv, unde forţele de ordine israeliene au semnalat că atacatorul, despre care se crede că ar fi un palestinian din Cisiordania, ar fi folosit şi o armă albă, autorităţile israeliene calificând incidentul drept un atentat terorist, scrie Agerpres.ro

AFP consemnează şapte răniţi în atacul de la Tel Aviv, în timp ce armata israeliană continuă o operaţiune de mare amploare, soldată cu zece palestinieni ucişi în oraşul Jenin şi într-o tabără adiacentă, în nordul Cisiordaniei.

Suspectul a fost ‘neutralizat’ de un civil din cadrul serviciului de intervenţie în cazuri de urgenţă, a indicat poliţia, citată de Reuters. Un medic care l-a examinat pe suspect la locul atacului a declarat pentru postul de radio israelian Kan că acesta a fost împuşcat mortal.

Potrivit medicilor, cinci răniţi au fost transportaţi la spital, în timp ce poliţia a anunţat un bilanţ de şapte răniţi.

Israelul se află în stare de alertă în eventualitatea unor atacuri palestiniene, la o zi după lansarea unei operaţiuni militare majore în oraşul Jenin din Cisiordania.

Total
0
Shares
Total
0
Share