ATENȚIE // De astăzi, troleibuzele vor circula cu o pauză de șase ore

Primăria municipiului Chișinău modifică orarul circulației transportului public în Capitală. Astfel, autobuzele și troleibuzele vor circula după un orar special: de la ora 5:30 și până la ora 10:00. Ulterior, cu o pauză cu o pauză de șase ore, circulația va fi reluată de la ora 16:00 și va dura până la ora 20:00.

Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, noul program de circulație rutieră a transportului auto va fi aplicat de astăzi.

În ceea ce privește microbuzele, primarul a menționat că va solicita pentru a fi aplicat același regim de activitate.

„Se va lucra după un program restricționat în contextul în care, vrem să asigurăm cu transport cetățenii care trebuie să meargă la muncă, sau la spitale. În rest, recomandarea noastră este să rămâneți acasă să evitați locurile publice, în cazul în care nu aveți o necesitate de a ieși din casă. Totodată, vreau să recomand, să rog, să evitați călătoriile prin țară, dacă iarăși, nu este vorba de o urgență”, a spus Ceban.

Regulile în transportul public rămân aceleași: păstrați distanța socială de cel puțin un metru, folosiți dezinfectantul pentru mâini instalat în fiecare unitate de transport.

Citește și: VIDEO // Zebra Show îndeamnă oamenii să stea acasă

Total
0
Shares
Total
0
Share