Social

Atenție femei – El este cel mai bun soț din tot horoscopul !

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiecare bărbat are atuurile sale, dar EL îi întrece pe toți, fiind cel mai fidel soț din zodiac. Bărbatul ideal asigură stabilitate în relație și se consultă cu femeia iubită când ia o decizie ce ține de familie. Deși îți dă impresia că este timid, de fapt, el ține frâul relației și este de o diplomație rar întâlnită și extrem de manierat.

Nativul acestei zodii este inteligent, șarmant, drăgăstos și știe cum să aplaneze conflictele printr-o comunicare sinceră, lucru care te face să-ți dorești să fii în brațele sale mereu. Acest bărbat din horoscop te va lăsa liberă, iar gestul lui va fi atât de șocant, încât vei dori să i te supui în totalitate.

Soțul ideal îți va satisface toate fanteziile sexuale, va fi atent să ajungi la orgasm, fericirea ta va fi totul pentru el. Deși în pat va fi un zeu al sexului, în societate se va comporta ca un veritabil domn, nu se va lăuda cu performanțele sale sexuale. O fi cel mai ideal soț din întreg horoscopul? Ești o norocoasă dacă te-ai cuplat cu nativul zodiei Fecioară.

loading...

Comments are closed.