Alte știri

ATENȚIE! Mai multe pagini false de pe Facebook promit bani din numele Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe pagini false de pe Facebook promit bani din numele Maiei Sandu. Despre aceasta a anunțat chiar președintele PAS, informează Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Mai multe pagini false distribuie în numele meu mesaje mincinoase în legătură cu un concurs la care chipurile s-ar da bani câștigătorilor. Este un fals! Singura pagină unde comunic cu dumneavoastră este Maia Sandu, care are un cerculeț albastru în dreptul ei.

Este mârșav din partea adversarilor politici să amăgească oamenii sărmani, din dorința de a mai adăuga 0,001 procente în sondaje. Situația este deja foarte tragică în țară. Dacă tot aveți bani și nu știți ce să faceți cu ei, donați-i spitalelor unde mor zilnic oameni. Iar armata de trolli mai bine trimiteți-o să facă ceva util, de exemplu voluntariat în spitale și în sate”, a scris revoltată Maia Sandu.

Menționăm că astfel de pagini au fost create și în numele Kaufland Moldova și Petrom. Potrivit acestor companii, paginile lor au fost clonate, iar persoane necunoscute promiteau bani, apoi solicitau datele cardurilor bancare ale persoanelor care picau în capcană.

NEWS ALERT // Omorul de la Costești: Instanța de judecată a pronunțat sentința

Anterior și băncile din Moldova au avertizat despre mai multe scheme de escrocherie și de sustragere a banilor de pe cardurile bancare ale clienților, iar o schemă descrisă a fost și despre aceste pagini false care promit bani din numele unor companii sau politicieni.

loading...

Comments are closed.