Social

Atenție șoferi: Începând cu ora 20.00 și până după miezul nopții vor cădea precipitații mixte puternice!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul ultimei informări meteorologice valabile pentru toată țara, de astăzi, începând cu ora 20.00 și până după miezul nopții, ora 02.00, vor cădea precipitații mixte puternice, preponderent sub formă de ploaie și lapoviță și depuneri de chiciură. Astfel, Poliția îndeamnă cetățenii să țină cont de indicațiile autorităților.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, stimați conducători auto nu porniți la drum dacă nu este strict necesar.

„Recomandăm repetat șoferilor să fie prudenţi pe traseele din ţară, iar automobilele să fie echipate potrivit sezonului rece. Atunci când porniți la drum, trebuie să aveți rezerve de hrană şi apă, haine groase, iar în portbagaj, nisip, lopată şi lanţuri pentru anvelope, pentru a putea face faţă unor situaţii de urgenţă. Totodată e necesar ca bateria telefonului să fie încărcată, pentru a putea apela după ajutor către serviciile de urgenţă”, transmite Poliția Națională.

Pentru a nu avea de suferit, respectați recomandările înaintate, iar în caz de necesitate, apelați la cel mai apropiat echipaj de patrulare sau sunați la 112.

Menționăm că, pe întreg teritoriul țării vor fi implicați circa 700 de polițiști și 315 echipaje ale poliției. „Vom fi în teren, pregătiți de a interveni în caz de necesitate”, asigură polițiștii.

Atenție șoferi, începând cu ora 20.00 și până după miezul nopții vor cădea precipitații mixte puternice, politia republica moldova, iarna chisinau drumuri, 

loading...

Comments are closed.