Alte știri

Au comandat mâncare de la un fast-food, dar s-au ales cu o amendă de 26 000 de dolari australieni

Pinterest LinkedIn Tumblr

O comandă la KFC a dus la o amendă de 26.000 de dolari australieni (18.000 de dolari americani), după ce o petrecere aniversară a fost depistată de poliţie la Melbourne, oraş vizat de restricţii severe, impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus, informează DPA, citată de Agerpres

Melbourne, capitala statului Victoria şi al doilea cel mai populat oraş din Australia, a fost plasat în izolare timp de şase săptămâni, începând de miercuri, după o creştere considerabilă a numărului de cazuri de COVID-19.

Potrivit celui mai recent bilanţ, statul a înregistrat 288 de cazuri noi, cel mai mare număr de contaminări zilnice din ţară de la începerea pandemiei.

Potrivit comisarului Shane Patton, poliţia a descoperit petrecerea după ce a fost alertată de câţiva paramedici aflaţi la un restaurant KFC, care au remarcat două persoane care au comandat douăzeci de porţii, în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:30.

Poliţia a obţinut numărul de înmatriculare al maşinii acestora, care i-a condus la o casă din Dandenong, o suburbie din sud-estul Melbourne.

„Când am intrat, erau două persoane adormite, însă alte şaisprezece se ascundeau în spate şi tocmai îşi primiseră comanda de la KFC… Acest tip de comportament este ridicol”, a declarat Patton reporterilor, vineri, la Melbourne, precizând că valoarea totală a amenzii date celor şaisprezece petrecăreţi se ridică la 26.000 de dolari australieni.

În conformitate cu restricţiile impuse, locuitorii din Melbourne nu-şi pot părăsi domiciliul decât pentru cumpărături alimentare, exerciţii fizice, îngrijiri medicale, îngrijirea altor persoane şi deplasarea la locul de muncă.

Aproximativ 5 milioane de rezidenţi ai metropolei sunt afectaţi de aceste măsuri, care interzic, de asemenea, primirea altor persoane în gospodărie.

Locuitorii nu pot părăsi oraşul, armata fiind mobilizată pentru a sprijini poliţia în aplicarea restricţiilor.

Statul Victoria are în prezent peste 1.000 de cazuri active de COVID-19.

Citește și: Doi angajați ai unui McDonald’s din SUA au fost împușcați după ce le-au spus unor clienți să plece din cauza restricțiilor

loading...

Comments are closed.