Politic

Au fost deconspirați: Dezvăluiri despre Armata de trolli ai Platformei DA!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Gabriel Călin, fost director de știri la postul de televiziune Jurnal TV, dezvăluie pe Facebook mai multe detalii despre armata de trolli, plătiți de oligarhii-fugari Victor și Viorel Țopa, condamnați în Moldova și refugiați la Frankfurt, scrie Today.md.

”La JTV, televiziunea Germană, pe atunci cu sediul ]n SkyTower, la etajul 3, retrași de ochii lumii, mai mulți băiețai angajați ai trustului, pe ture, intrau într-un birou din care bombardau site-urile cu comentarii de pe profiluri fake. Paveliu, ginerică a lui Țopa, tare îi mai iubea. Le aducea și bere uneori, iar băiețașii munceau. Trolleau, cum s-ar spune. Se supuneau direct lui Paveliu”, spune Gabriel Călin.

Jurnalistul mai afirmă că activitatea trollilor era coordonată în cadrul unui departament special. ”Era un departament aparte, mai eficient decât tot jurnalul în lupta Țopilor pentru apărarea propriilor piei și împingerea din urma a lui Filat. Frumoase timpuri. Profesioniști trolli. Fix ca acei ai lui Filat”, a zis jurnalistul.

Menționăm că nimeni din anturajul Jurnal TV – Platforma DA nu a reacționat până acum la dezvăluirile făcute de Gabriel Călin.

loading...

Comments are closed.