Economie

(Audio) Coordonatorii lui Renato Usatâi au comandat protestatari prin telefon: 100 de lei pentru fiecare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ruslan Crijanovschi, coordonator al Partidului Nostru pentru raionul Florești, Serghei Ianenco, coordonatorul raionului Criuleni și Arinel Popușoi, coordonatorul raionului Dubăsari, au comandat protestatari prin telefon! Asta reiese din mesajele audio ce ne-au fost expediate de mai multe persoane, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul.

Astfel, Ruslan Crijanovschi, a telefonat ieri mai multe persoane din raionul Florești și le-a propus câte 100 de lei, pentru a participa la un protest organizat la Chișinău. Chiar dacă sunt membrii ai aceluiași partid, Partidul Nostru, Serghei Ianenco propunea oamenilor doar câte 50 de lei pentru a participa la același protest. Cel mai generos dintre coordonatori pare să fie Arinel Popușoi. Acesta a telefonat o persoană ce urma să împartă suma de 1400 de lei cu persoanele pe care le va „convinge” să meargă la protest.

În ciuda ofertelor bănești, la protestul de azi au participat în jur de 120 de persoane. Deocamdată, conducerea Partidului Nostru nu a comentat cazul.

loading...

Comments are closed.