Alte știri

AUDIO // Veaceslav Platon publică o interceptare în care s-ar auzi vocea deputatului Inga Grigoriu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Veaceslav Platon a prezentat pe pagina sa de Facebook dovada audio a pretinsei discuții pe care a avut-o acum câteva zile cu deputata Inga Grigoriu, președinta Comisiei parlamentare de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor care au dus la spălarea banilor în proporții deosebit de mari prin intermediul judecătoriilor și al instituțiilor financiar-bancare din Republica Moldova sau așa-numita Comisia „Laundromat”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Vă prezint înregistrarea mea audio a convorbirii telefonice cu Inga Grigoriu. Ea nu știa că este înregistrată, dar m-a învinuit că am amenințat-o și șantajat. Ascultați și trageți concluziile cu privire la falsitatea deputaților noștri, dar și despre obiectivitatea Comisiei „Laundromat”. Aveți dovada unui exemplu elocvent al falsității și nerușinării așa-numiților drepți”, a scris Veaceslav Platon într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Omul de afaceri a mai menționat că este nevoit să se confrunte cu asemenea exemple zilnic. „Minciuni, calomnii, invenții se varsă peste mine zi de zi. „Oameni buni” – așa ei s-au autointitulat!”, a constatat Veaceslav Platon.

loading...

Comments are closed.