Social

Autoritățile de la Moscova au emis un mandat de arest pe numele lui Veaceslav Platon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Judecătoria „Tver” din Moscova a emis miercuri, 14 august un mandat de arest pe numele lui Veaceslav Platon, învinuit în extragerea a sumei de 37 miliarde de ruble din Federația Rusă, transmite Interfax.ru.

Perioada mandatului este de două luni din momentul reținerii învinuitului sau a extrădării sale în Federația Rusă. Ministerul de Interne de la Moscova spune că Platon ar fi cel care a organizat o grupare care extrăgea sume colosale din Rusia, transferându-le peste hotare.

De menționat că, sursele noastre ne-au comunicat că Veaceslav Platon ar fi găsit o modalitate de soluționare a problemei sale în Ucraina. Se zvonește că Platon va scăpa în Ucraina de dosare prin mituire, iar ceea de ce are nevoie acum, este ca autoritățile din Republica Moldova să declare ilegală expulzarea acestuia. În acest sens, Platon și-a reiterat oferta de 10 milioane de dolari pentru Dodon, Sandu și Năstase.

Un alt fapt curios s-a întâmplat ieri, când Veaceslav Platon a luat legătura prin Skype cu Kievul, unde avea loc o ședință de judecată.

Amintim că fostul deputat, Veaceslav Platon a fost condamnat la 25 de ani pentru escocherie și acte de corupție.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.