Politic

Avertisment DUR din partea liderului liberal-democrat pentru Maia Sandu: Dacă nu o să înceteze să atragă primarii PLDM în partidul său, atunci Filat va chema primarii PAS „înapoi acasă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PLDM, Vlad Filat vine cu un avertisment dur pentru liderul PAS, Maia Sandu, transmite Telegraph.md

Filat condamnă „canibalizarea politică” practicată de Sandu, care presupune atragere membrilor din alte partide, în propriul partid.

În acest context, liderul liberal-democrat o avertizează pe Maia Sandu că dacă dânsa nu va înceta să propună primarilor PLDM să treacă la PAS, atunci și dânsul va merge să-i atragă pe primarii PAS în PLDM:

„Reprezentanții PAS merg la primarii PLDM, nu pentru a vorbi cu ei pentru tutrul doi, și apropo este lipsit de bon ton – se vorbește instituțional cu partidele, nu te duci la primari, la membri de partid și te înțelegi cu ei pentru tutul doi, dar merg cu propuneri foarte directe să treacă acum la ei. Și vreau să vă spun că dacă asta nu se va întrerupe, atunci și eu mă voi porni și voi comunica cu primarii PAS, care în proporție de 80% sunt ori foști primari PLDM, ori foști PLDM-iști și îi voi invita și eu să revină înapoi acasă.”, a declarat Filat în cadrul emisiunii „Politica” cu Natalia Morari, de la postul de televiziune TV8.

Citește și: Neînregistrat încă în cursa prezidențială, Dorin Chirtoacă anunță că e gata să facă un pas înapoi. Care este motivul

loading...

Comments are closed.