Alte știri

Avizul MAEIE cu privire la incendiile puternice în sudul Turciei pe litoralul Mării Mediterane

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Ankara, urmărește evoluțiile privind incendiile puternice care se manifestă în perimetrul localităților Manavgat, provincia Antalya, Marmaris și Milas-Didim din regiunea Muğla, precum și zonele forestiere din Adana, Kayseri, Osmaniye și Mersi, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Conform informațiilor obținute de la Serviciul Situații Excepționale din Turcia, niciun cetățean al Republicii Moldova nu a avut de suferit, iar echipele de jandarmerie au evacuat persoanele care se aflau în apropierea zonelor periculoase.

Totodată, cetățenii moldoveni care se confruntă cu o situație dificilă, specială, sau cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de urgență al Ambasadei Republicii Moldova la Ankara + 90 538 687 21 01 și numărul de urgență al Consulatului general al Republicii Moldova la Istanbul +90 535 983 01 73.

De asemenea, consulii onorifici ai Republicii Moldova în Antalya, Alanya și Marmaris sunt în contact permanent cu misiunea noastră diplomatică în vederea acordării în caz de necesitate a asistenței necesare.

Recomandăm în continuare cetățenilor Republicii Moldova să respecte anunţurile autorităţilor locale, să păstreze în locuri sigure documentele şi valorile personale, biletele de călătorie, banii, cărţile de credit și să evite circulaţia pe timp de noapte, locurile aglomerate şi deplasarea în zone afectate de incendii.

Citește și: STUDIU // Relaxarea prematură a restricţiilor în timpul vaccinării creşte riscul apariţiei variantelor coronavirusului rezistente la vaccin

loading...

Comments are closed.