Bacșiș de 3.000 de euro lăsat de clientul unui bar care urma să se închidă

Clientul unui bar din Cleveland, Statele Unite, a lăsat un bacșiș de trei mii de dolari în ziua în care localul s-a închis din cauza crizei sanitare. Venise să bea o ultimă bere, pentru care a plătit șapte dolari. Gestul său i-a impresionat pe angajați, dar și pe patron. 

Proprietarului nu i-a venit să creadă când a văzut pe chitanță ce bacșiș a lăsat. Prima reacție a fost să fugă după client, să se asigure că nu-i o greșeală. Acesta l-a asigurat că a lăsat în mod intenționat banii și l-a rugat să-i împartă cu angajații, scrie abcnews.go.com.

“Nu este nicio greșeală, ne vedem când redeschideți”, i-a transmis patronului.

Acesta a ales să facă publică povestea, întrucât s-a arătat impresionat de gestul bărbatului, însă a decis să nu-i facă numele public pentru în mod cert și-a dorit să rămână anonim. Însă, cu această ocazie a avut un mesaj pentru clientul care a lăsat cei 3.000 de dolari drept bacșiș.

bacsis mare sua
Nota de plată lăsată de clientul barului din SUA. Foto: Facebook/Brendan Ring

“Eu și oamenii care au primit banii în acest moment dificil pentru noi suntem profund recunoscători pentru gestul impresionant pe care l-a făcut acest om”, a scrie pe o rețea socială Brendan Ring, patronul localului care s-a văzut nevoit să-și închidă afacerea din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus în Statele Unite, unde au fost înregistrate până acum peste 11 milioane de cazuri de Covid-19.

Total
0
Shares
Total
0
Share