Alte știri

Bani publici folosiți pentru dopingul în sport! Scandalul se extinde

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un caz de dopaj la echipa de handbal Corona, dezvăluit recent de Gazeta Sporturilor și urmat de suspendări și de salvarea, în ultima clipă, a echipei naționale de handbal, se prelungește într-un caz de corupție care atrage zeci de sportivi din mai multe sporturi, bani de la Consiliul Local Brașov și suspiciuni de mită.

După echipa de handbal, o nouă secție a clubului sportiv Corona Brașov a fost depistată că și-a trimis sportivii la clinica IOMED Brașov: hocheiul.

Un număr de 19 jucători, dintre care doi minori, au fost supuși tratamentului cu laser intravenos, interzis de către WADA, susțin surse pentru Libertatea.ro

Informațiile sunt deja la poliție și mai mulți angajați ai clubului din Brașov au început să vorbească. Miza era una financiară. Sute de mii de lei din bani publici au fost consumați pentru o procedură interzisă în sport.

Primăria condusă de George Scripcaru finanța, fără să știe ca instituție, dar cu complicități ale unor persoane, un lanț de dopaj.

500 de lei se plăteau pentru fiecare ședință, se făceau de la o ședință la 10 ședințe de om și așa s-a ajuns să fie duși zeci de sportivi, de la mai multe secții.

După handbal, în acest moment există probe clare pentru echipa de hochei, ”dar întinderea e mult mai mare”, au spus oameni care cunosc cazul.

Numai la hochei au fost duși, conform unor informații aflate în posesia autorităților, 19 jucători, dintre care doi minori.

Cei de la clubul finanțat de Consiliul Local Brașov ajunseseră să deconteze pe facturi această terapie interzisă.

loading...

Comments are closed.