Externe

Bărbat condamnat la doi ani de închisoare pentru că a agresat sexual un cal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din Oregon, Statele Unite, a fost condamnat la 20 de luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală asupra unui cal, scrie Fox News.

Kenneth L. Duyck a pledat vinovat de agresiunea sexuală a unui animal, folosirea ilegală a unui autovehicul și pătrundere prin efracție. El a fost arestat anul trecut în aprilie, când autoritățile au fost chemate de o femei care a observat că în hambarul de la ferma sa se afla un bărbat alături de unul dintre caii săi, transmite Libertatea.ro

Proprietara animalului a observat calul „legat într-un mod neobișnuit”, diferit de felul în care l-a lăsat, iar fiica ei, care este medic veterinar, a spus că animalul pare să fi fost agresat sexual. Femeia și-a amintit că Duyck o intrbase cu o zi înainte dacă poate dormi pe proprietatea ei și l-a refuzat. După ce a fost reținut de polițiști, bărbatul a recunoscut că a legat calul pentru a încerca să-l penetreze, dar în schimb s-a limitat la a ejacula pe coada lui.

Pe lângă condamnare, bărbatul a fost obligat să fie văzut de un psihiatru și i s-a interzis să dețină cai pentru următorii 15 ani.

loading...

Comments are closed.