Bărbat prins cu permis de conducere fals la frontiera Costești. L-ar obținut prin intermediar contra sumei de 50 de dolari

Un permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de către polițiștii de frontieră asupra unui pasager, de la o rută ce revenea din Rusia. Au fost inițiate cercetări pe numele pasagerului, identificat ca cetățean moldovean, originar din raionul Camenca.

În după-amiaza zilei de ieri, 28 februarie 2024, în punctul de trecere a frontierei Costești s-a prezentat conaționalul pentru a intra în țară. Acționând în baza analizei de risc, prin efectuarea unui control adițional, polițiștii de frontieră au descoperit asupra acestuia un permis de conducere care ar fi emis de către autoritățile din R. Moldova. Din primele cercetări a fost stabilit că permisul conține semne vădite de falsificare.

La audieri, conaționalul a declarat că obținuse permisul prin intermediar, contra sumei de 50 de dolari.

Cercetările pe caz sunt efectuate în continuare de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale NORD, în vederea elucidării circumstanțelor și atragerii la răspundere pentru uz de acte oficiale false.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share