Un bărbat și-a lăsat mașina în parcarea unei benzinării, pe traseul Chişinău-Orhei. Când s-a întors nu mai era!

furt auto moldova, bărbat a lăsat automobilul de model Skoda, fără supraveghere în parcarea unei staţii Peco, de pe traseul Chişinău-Orhei, a rămas fără el, politia rm,

Și-a lăsat automobilul de model Skoda fără supraveghere în parcarea unei staţii Peco de pe traseul Chişinău-Orhei și a rămas fără el. Este cazul unui bărbat din Chișinău, în vârstă de 30 de ani, care a alertat oamenii legii că i-a fost răpit automobilul, scrie CrimeMoldova.

Polițiștii au fost anunțați despre incident în noaptea de 21 iulie, iar la faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului. În urma investigațiilor au fost identificaţi şi reţinuţi 2 făptaşii. Aceştia s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei, cu vârstele de 29 şi respectiv 34 de ani. Anterior, suspectul de 29 de ani a fost judecat pentru furt şi circulaţia ilegală a substanţelor narcotice.

În cadrul audierilor preliminare, indivizii şi-au recunoscut vinovăţia. În prezent, cei 2 sunt cercetaţi penal pentru răpirea automobilului și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share