Social

Bărbatul, care a supraviețuit ca prin minune exploziei, a îmbrățișat o jurnalistă de la Canal 2

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bărbatul care a supraviețuit ca prin minune după explozia din seara zilei de 6 octombrie s-a întâlnit cu jurnalista Lilia Ojovan, de la Canal 2. Acesta i-a mărturisit prezentatoarei că este fericit că a rămas în viață, dar îi lipsește locuința și lucrurile sale, scrie zugo.md. 

Bărbatul, care s-a ales cu traumatisme la cap, i-a povestit jurnalistei că în timpul exploziei el se afla pe pat, dar ca prin minune a reușit să iasă singur de sub plăcile de beton căzute în apartamentul său. Toate bunurile, însă, inclusiv tehnica de mii de euro, au fost făcute țăndări.
 
„Omul Noroc. Omul pe care l-am văzut cu toții la știri, ieșit viu de sub plăcile de beton căzute peste patul în care dormea. Doar în tricou și chiloți a ieșit afară, cu asta a rămas… și pozitivismul din el. E fericit că a rămas în viață, care e cea mai mare bogăție a sa acum. Din toată averea lui, tehnica foto și video în valoare de multe mii de euro s-a ales praful. Când l-am întrebat de ce are nevoie a zis – de la periuța de dinți până la pereți, glumește și e tare optimist. Dacă aveți bunuri de care știți că e nevoie pentru a dota locuința, haine și încălțămăminte 41 îl puteți ajuta la numărul temporar pe care îl are 079911833. Cât am stat cu el, suna într-una telefonul, și mă bucură enorm asta. Și să ne apere Domnul familiile și oamenii iubiți de ce este rău”, a scris Lilu pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Omul Noroc. Omul pe care l-am văzut cu toții la știri, ieșit viu de sub plăcile de beton căzute peste patul in care dormea. Doar in tricou și chiloți a iesit afara, cu asta a rămas… și pozitivismul din el. E fericit ca a rămas in viața, care e cea mai mare bogăție a sa acum. Din toată averea lui, tehnica foto și video in valoare de multe mii de euro s-a ales praful. Când l-am întrebat de ce are nevoie a zis – de la periuța de Dinți pana la pereți, glumește și e tare optimist. Dacă aveti bunuri de care știți ca e nevoie pentru a dota locuința, haine și incaltamaminte 41 îl puteți ajuta la numărul temporar pe care îl are 079911833. Cât am stat cu el, suna într-una telefonul, și ma bucura enorm asta. Și sa ne apere Domnul familiile și oamenii iubiți de ce este rau?? #lilustyle #dress @zoutlet_chisinau

A post shared by Lilu.ojovan (@lilu.ojovan) on

Bărbatul, care a supraviețuit ca prin minune exploziei, a îmbrățișat o jurnalistă de la Canal 2, lilu ojovan, explozia de la riscani chisinau, bulevardul moscova, general media grup gmg 
pavel filip, blocuri de locuit chisinau, explozie pe bulevardul moscova, republica moldova, andrian candu
Amintim că în urma exploziei și-au pierdut viața alte patru persoane, inclusiv a unui copil, iar încă 10 persoane au fost rănite. Cadavrele femeii de 30 de ani și al copilului acestei de doar 4 ani au fost scoase noaptea trecută din ruine. Totodată, o bătrână de la etajul 15 este în continuare dată dispărută, iar două persoane se află internate la Spitalul de Urgență.
 
Cei care au avut de suferit în urma deflagrației vor primi din partea Guvernului câte 50.000 de lei. Și democratul Vlad Plahotniuc a anunțat că prin intermediul fundației sale va oferi în regim de urgență câte 40.000 de lei răniților și persoanelor a căror rude au decedat în urma exploziei de pe bd. Moscovei. Totodată, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a anunțat că blocul va fi supus unei expertize tehnice, pentru a evalua care este starea acestuia și dacă mai poate fi exploatat în continuare, iar locuințele victimelor vor fi reconstruite gratuit. 
loading...

Comments are closed.