Social

Bărbatul care în stare de ebrietate a mușcat de deget un polițist a fost trimis în judecată!

Pinterest LinkedIn Tumblr

A muşcat un poliţist de deget şi va ajunge pe banca acuzaţilor. Este vorba despre un bărbat din raionului Hânceşti care va fi judecat pentru violenţa asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul de a face testarea alcooscopică. Procuratura a expediat dosarul de învinuire în judecată, iar dacă va fi găsit vinovat acesta va petrece următorii trei ani la închisoare.

Incidentul a avut loc în luna martie, la intrarea în satul Bozieni, când ofiţerii de patrulare au oprit un automobil de model „Vaz”, care se deplasa neadecvat pe carosabil. La volanul maşinii se afla inculpatul, în vârstă de 25 de ani, vizibil în stare de ebrietate şi fără permis de conducere. A fost somat să oprească pe dreapta, iar când a fost luat la întrebări de oamenii legii, a devenit agresiv şi chiar l-a muşcat de deget pe un poliţist, transmite Publika.md

Din imaginile video, se vede cum şoferul refuză să se conformeze somaţiilor poliţiştilor, care i-au solicitat să prezinte actele dar şi să treacă alcool testul.

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actul de identitate şi a face testul de alcoolemie, individul a refuzat să se supus cerinţelor şi a manifestat un comportament agresiv. Bărbatul a folosit cuvinte necenzurate în adresa poliţiştilol şi l-a muşcat pe unul dintre aceştia de deget, provocându-i vătămări corporale uşoare. Individul a fost arestat.

Potrivit oamenilor legii, în 2018 inculpatul a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, pentru că şi-a bătut un consătean, cauzându-i vătămări corporale medii.

loading...

Comments are closed.