Bărbatul din Nisporeni, care a încercat să oblige prin șantaj o studentă să întrețină relații sexuale cu el a fost reținut pentru 30 de zile

Bărbatul din Nisporeni, învinuit de șantaj sexual a unei studente a fost reținut la solicitarea procurorilor PCCOCS pentru 30 de zile.

O decizie în acest sens a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Amintim că miercuri, 6 decembrie, un bărbat din Nisporeni a fost reținut de oamenii legii, după ce i-a propus unei studente din Chișinău să câștige bani pentru întreținerea conversațiilor video erotice, după care o șantaja să întrețină cu el relații sexuale.

Potrivit procurorilor PCCOCS și ofițerilor INI, bănuitul cu vârsta de 33 de ani a contactat-o pe rețelele de socializare pe studenta de 19 ani a unui colegiu, în a doua jumătate a lunii noiembrie 2023. Deși cei doi nu se cunoșteau fizic, victima a acceptat să comunice cu acesta, pe internet și i-a transmis imagini în ipoztaze intime.

Peste 10 zile, acesta i-a cerut tinerei să se întâlnească cu el și să întrețină relații sexuale. Altfel, bănuitul ar fi urmat să facă publice imaginile

În acest sens, după două zile de șantaj, bănuitul i-a cerut tinerei să urce la autogara din Chișinău în microbusul spre Nisporeni, cu direcția spre un alt sat decât cel în care acesta locuia. Între timp, tânăra a depus o plângere la autorități, astfel încât investigatorii deja monitorizau acțiunile bănuitului. Însă, atunci când acesta a venit cu mașina să o preia pe tânără și a observat că de el se apropie angajații Poliției în uniformă de serviciu, a părăsit locația, în trombă. Deși a fost somat să oprească, acesta nu s-a conformat, apoi a condus haotic în timp ce era urmărit. În timp ce conducea, într-un sat din Strășeni a tamponat o mașină parcată, după care propria mașină a fost proiectată într-un pilon electric din beton, cu deteriorarea gravă a mașinii, fără însă ca bănuitul să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

A urmat percheziționarea automobilului și domiciliul acestuia, de unde au fost ridicate două calculatoare portabile care-i aparțin, cu informații relevante cauzei penale, precum și telefonul acestuia, cu conversațiile pe care le-a purtat cu victima. Potrivit PCCOCS, cercetările pe acest caz continuă.

Total
0
Shares
Total
0
Share