Barometrul Electoral iData: Olesea Stamate cu șanse mai mici decât candidatul PSRM la alegerile parlamentare noi de la Hâncești

iData
 

Compania Date Inteligente SRL, iData, a prezentat rezultatele barometrului opiniei publice din ianuarie 2020, în care au efectuat un sondaj combinat cu opinia experților cu referire la Alegerile Parlamentare noi din Circumscripția nr. 38 , Hâncești.

Conform opiniilor colectate de iData, populația locală ar prefera un candidat independent, fiind urmat de unul al PSRM, iar Olesea Stamate se situează abia pe locul 3 în preferințele celor chestionați.

Sondaj, ALegerile Parlamentare noi, Hâncești

Pe de altă parte, în opinia experților, tendința de vot a unui candidat independent este exclusă categoric, iData menționând că la momentul efectuării sondajului, Grigore Cobzac nu candidase. În schimb, experții consideră că șansele candidatului PDM și cel al PSRM au șanse egale.

Sondajul a fost efectuat telefonic, fiind selectate 100 persoane din rândul votanților domiciliați în circumscripția 38 și 25 de experți selectați de compania iData pe criterii de diversitate și opțiuni politice.

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share