Politic

Băsescu vs. Ghimpu: Liberalii din Băcioi au părăsit PL-ul și au aderat la PUN

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul, viceprimarul și șapte consilieri din localitatea Băcioi, din municipiul Chișinău, toți membri ai Partidului Liberal (PL), au aderat azi la Partidul Unității Naționale (PUN), condus de Traian Băsescu.

O lovitură grea pentru Mihai Ghimpu și PL

„Ne-am asumat toată decizia luată aderând la acest partid. Sperăm ca în acest context noi să aducem lucrurile bune la noi acasă. Moldova a juns la un capăt de drum. Eu ca primar nu mai văd nicio altă șansă decât unirea. Noi deja am semnat declarația simbolică de unire. Toate speranțele unioniștilor se îndreaptă către Traian Băsescu”, a declarat primarul de Băcioi, Vitalie Șalaru.

Creștere încrederea în PUN și Traian Băsescu

„Decizia este asumată. Sper că reacția care va fi va duce la consolidarea tuturor partidelor care susțin Unirea. Asta nu înseamnă că nu lăsăm loc de bună ziua cu foștii colegi liberali. Sperăm să adere și ei la acest partid”, a adăugat Vitalie Șalaru.

Telegraph.md amintește că Partidul Unitătății Naționale este un partid format în 2016 și este condus de fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, ex-membru PL.

loading...

Comments are closed.