Politic

Batrîncea, către PAS: Cel puțin jumătate dintre voi ați făcut parte din PLDM, care a fost finanțat din banii furați de la BEM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Retrospectivă istorică de la vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea. În cadrul ședinței legislativului, unde au fost dezbătute mai multe modificări la Codul electoral, socialistul i-a amintit majorității parlamentare că o bună parte din deputații PAS au fost membri ai PLDM, atunci când formațiunea condusă de Vlad Filat era finanțată din banii furați de la Banca de Economii a Moldovei. Replica lui Batrîncea vine după ce unii deputați PAS au acuzat PSRM de finanțare ilegală a partidului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Atunci când încercați să politizați discuția, o faceți în zadar, mai ales când vreți să ne învinuiți pe noi. Noi de fiecare dată știm bine să vă amintim istoria, cum PLDM, cel puțin jumătate din deputații din actualul parlament au făcut parte din PLDM, a fost finanțat în campania electorală din 2014 din BEM și ulterior banii ăștia furați din BEM au fost puși pe spatele cetățeniilor și azi cetățenii achită aceste datorii cu dobândă. Vă amintim și despre plicuri pentru deputați, miniștri, consilieri și despre compania americană, care a acordat servicii de tehnologie politică aceluiași partid PLDM și această companie este indicată în KROLL așa că nu dezbateți istoria politică”, a declarat Batrîncea.

loading...

Comments are closed.