Batrîncea, lider socialist: Unicul candidat capabil să o învingă pe Maia Sandu este Alexandr Stoianoglo

Unicul candidat capabil să o învingă pe Maia Sandu este Alexandr Stoianoglo, fostul procuror general al Republicii Moldova, susține Vlab Batrîncea, lider socialist.

“Sunt ferm convins. Unicul candidat capabil să o învingă pe Maia Sandu în turul II – este Alexandr Stoianoglo.

Este unicul candidat capabil să restabilească statul de drept, să asigure ordinea și dreptatea în Moldova.

Toate discuțiile despre circumstanțele acestui fapt, “principii și valori”, – sunt sterile și contra productive.

Sunt convins. E timpul să ne consolidăm. E timpul să facem un efort comun.

Trăiască Republica Moldova!”, este declarația lui Batrîncea.

Ieri, Igor Dodon a anunțat că PSRM nu va avea candidat propriu la următoarele alegeri prezidențiale și că toată susținerea socialiștilor va fi îndreptată către Alexandr Stoianoglo, un candidat care ar trebui să fie susținut și de alte formațiuni politice. În acest sens, pentru ziua de mâine a fost anunțată o discuție largă, dar Stoianoglo a solicitat amânarea acesteia deoarece mulți nu sunt pregătiți pentru un asemenea dialog.

““Partidul Socialiștilor a ținut cont de toate discuțiile și recomandările din ultima jumătate de an, cu participarea societății civile și cu alte partide, care au afirmat că este necesar ca opoziția să se unească în jurul unui candidat neutru, apartinic și care să aibă o autoritate publică pe larg recunoscută atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele țării”, a spus Dodon.

Andrei Năstase, invitat la discuții, a spus că nu va participa la acest troc politic între PSRM și Maia Sandu și că este gata să-și asume candidatura pentru prezidențialele din octombrie. În prezent, el este în proces de consolidare a echipei sale, obiectivul fiind și crearea unui nou proiect politic.

Total
0
Shares
Total
0
Share